Het weer vandaag  

Weather data OK.
Brussel
14 °C
   

Overzicht kalender  

loader
   

De juiste tijd  

   

Kermis 2017

 

1Kermis 4
3Kermis 8
4Kermis 10
5Kermis 12
6Kermis0
7Kermis1
8Kermis2
9Kermis3
A
D
E
F
Kermis 10
Kermis 11
Kermis 12
Kermis 15
Kermis 18
Kermis 8
Kermis 9
Kermis13
Lopen
Terras
01/22 
start stop bwd fwd

Kobbegem Kermis viert twintigste verjaardag

Twintig jaar geleden besloot het Komitee Kobbegem Kermis nieuw leven te blazen in het lokale dorpsfeest. Dit jaar hebben ze weer een breed programma.

Voor deze jubileumeditie belooft het comité weer vier dagen van spel en plezier in Kobbegem, met een uitgebreid programma waar iedereen tevreden mee kan zijn. Kobbegem Kermis gaat van start op onze nationale feestdag met een grote dorpsbarbecue. De inschrijvingen hiervoor zijn al afgelopen, maar vanaf 21 uur is iedereen terug welkom voor een verrassingsact. Zaterdag 22 juli gaat men al om 10 uur van start met het viere kubbtornooi. Ploegen van minstens twee en maximum drie spelers nemen het dan tegen mekaar op. 's Avonds staat dan nog de Kobbenbrekerskwis op het programma. Het is een algemene kennisquiz met een speciale prijs voor ‘de slimste straat van Kobbegem’. Inschrijven kan per ploeg van vijf spelers. Het zomerterras zal ook de hele dag open zijn.

Op zondag gaan de wandelaars al heel vroeg op stap. Om 8 uur vertrekt de wandeling op het dorpsplein. Vanaf 8.30 uur organiseert de KVLV een ontbijt aan de pastorij van Kobbegem. Inschrijven is niet nodig. Vanaf 14 uur gaat de zomerbar weer open voor de kindernamiddag met een rommelmarkt en springkastelen. De kinderen lopen dan ook hun kinderjogging. De jogging voor volwassenen over een afstand van 5, 10 of 15 km start om 15 uur. Afsluiten doet Kobbegem Kermis op maandag met de avond van de Kobbegemnaar. Met gratis optredens van Jo Vally en Get Ready belooft het een spetterend einde te worden van deze dorpsfeesten.

(Uit Nieuwsblad 20-07-2017)

Voor sfeerfoto’s ga naar volgende site: 

Uit die site komen komen ook volgende beelden:

Kobbenbrekerskwis

Zaterdag en zondag:

Vierde Kubb Tornooi

Dorpsbarbecue

Sfeerfilm: muis op foto houden voor film:

Ook even kijken op hun facebookpagina: