Het weer vandaag  

Weather data OK.
Brussel
16 °C
   

Overzicht kalender  

loader
   

Kobbegem Hof

Vroeger was dit de boerderij van Michiels: moeder, vader en drie zonen. Daar gingen we dagelijks onze verse melk halen met een melkkannetje. Het was oppassen geblazen om niet te morsen, wat soms een gebeurde.....

Ja waar is de tijd.

Kobbegem Hof is een landelijk gelegen, privaat en modern ingericht multifunctioneel interieur met mooie tuin nabij afrit Zellik en Groot Bijgaarden op amper 5 km van de Brusselse ring. . (RO - Afrit 10 Zellik/Asse- N9 richting Asse - 1ste rechts inslaan, voorbij De Persgroep/Het Laatste Nieuws).

Bedrijven kunnen er terecht voor meetings, seminars, workshops, opleidingen, conferenties, showroom, recepties of andere B to B events met een groep van 15 tot ongeveer 60 personen.

Alle voorzieningen- zowel technische- als communicatiemiddelen zijn aanwezig.

Als bedrijf of organisatie kunt u er steeds alleen en ongestoord werken en vertoeven in alle comfort met een persoonlijke service.

Kobbegem Hof is geen feestzaal voor privéfeesten (bvb huwelijken of communies).

Kobbegem Hof is ook geen restaurtant, hotel of andere horecazaak.

Toch kunt u rekenen op een verzorgde catering met tal van mogelijkheden op maat: een heerlijk gasten buffet (table d'hôtes), verzorgde broodjeslunch, meergangen menu, walking diner, BBQ, receptie enz...

Kobbegem hof0             Kobbegem hof
                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie meer wil weten over Kobbegem Hof: Klik hier.